Watersessions vanaf The Shore - Gezond aan Zee Outdoor

zaterdag 07 april van 09:00 tot 10:00

Wachtlijst
Wie gaat er? 0

Over de les

Zwemmen, peddelen, coretraining, surfen en bodysurfen voor iedereen die lekker fit wil worden of blijven. Surfcoach en surfinstructeur Ruurd Mosterd van Gezond aan Zee Outdoor verzorgt al jarenlang deze training. Op een laagdrempelige trainen op het strand en in de zee. De les is inclusief surfboard en een wetsuit is te huur voor 5 euro bij The Shore. LET OP: bij deze training is het aan te raden om minimaal één keer een golfsurfles (beginnersles) te hebben afgenomen.
Graag op tijd aanwezig bij onze trainingen. Zorg dat je op de aanvangstijd bent omgekleed in wetsuit, neem hier ruim de tijd voor. Mocht je een wetsuit willen huren, graag minimaal 20 minuten voor aanvang van de training aanwezig ivm uitreiken en passen van het wetsuit.

BijzonderhedenSURFIT: bij deze training is basisniveau (groene golf down the line kunnen surfen) golfsurfen vereist, in de winter wordt er in de Gezond aan Zee Studio getraind.

WATERSESSIONS: bij deze training is het aan te raden om minimaal een keer een golfsurfles (beginnersles) te hebben afgenomen (deze les wordt alleen in het zomerseizoen gegeven)

29 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Parkeerplaats Noordelijk havenhoofd , Scheveningen
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad