Mindfulness in de natuur - Offline Mindfulness Den Haag

Monday 09 April van 19:00 tot 20:15

Wachtlijst
Wie gaat er? 0

Over de les

Bij de mindfulness in de natuur vlechten we speelse oefeningen in elkaar met o.a. sensitieve natuurervaringen, en soms korte loop/stilte meditaties in een leuke afwisselende wandeling van 75 minuten waarin een hoop te ervaren en beleven valt. Door de beoefening komen we tot rust en kunnen we onszelf spiegelen aan de natuur. De natuur levert ook haar bijdrage met geluiden en geuren en soms ook uitdagingen als nieuwsgierige dieren contact zoeken.

Bijzonderheden

Zorg dat je zo'n 5 minuten van te voren aanwezig bent zodat je in alle rust kunt aankomen en nog een kopje thee kunt nemen (op de binnenlocatie). Draag gemakkelijk zitten kleding. Op de binnenlocatie is een omkleedruimte beschikbaar evenals kussentjes en bankjes. Bij de mindfulness in de natuur sessies is er geen ruimte om je spullen op te bergen. Daar is het advies om zo min mogelijk mee te nemen zodat je vrij kunt bewegen.

Belangrijk; De introductieles vindt op zondagavond plaats, nadat OneFit is gesloten. Kijk daarom altijd in de agenda op www.offlinemindfulness.com om te zien of deze les daadwerkelijk doorgaat.

19 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Clingendael 1, 2244 VH Den Haag
   classdetails.TooLateToMakeReservation
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad