Gentle Hatha (ALL* en/nl) - saktiisha | The Hague City Centre

Saturday 14 July van 18:00 tot 19:15

7 plekken vrij
Wie gaat er? 0

Over de les

NOTE:
ONEFIT MEMBER, please check some instructions for you here >> http://www.saktiisha.com/onefit---
NLMoeilijkheidsgraad: *
Actief: *
Meditatief / rustgevend:***

De Gentle Hatha yogales is een milde en zeer heerlijke les voor ontspanning en rust. Er wordt geoefend met basishoudingen vanuit een naar binnen gerichte aandacht. Door deze rustige, meditatieve houding is er ruimte om waar te nemen en te ontspannen in wat zich van binnen voordoet. Fysieke en mentale grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verruimd, wat zorgt voor een groter, innerlijk draagvermogen en meer vitaliteit. De les is bij uitstek voor mensen die herstellende zijn van een blessure of in een herstelproces zitten. ENDifficulty:*Active: *Meditative / relaxing: *** The Gentle Hatha Yoga class is a gentle and wonderful class for relaxation and peace. We practice with basic yoga postures turning the attention inward. Through this gentle and meditative approach we create space to observe what is going on inside and to relax. We confront physical and mental boundaries softly and open up. This creates a larger inner foundation and more vitality. The class is very suitable for people that are recovering from an injury or that are in a healing process. 

Bijzonderheden

LET OP: SAKTIISHA HEEFT EEN NIEUWE LOCATIE: JAVASTRAAT 12!
Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent bij Saktiisha Yoga Centre. Trek makkelijk zittende kleding aan en het meenemen van een handdoek wordt gewaardeerd. Er zijn gescheiden kleedkamers voor de mannen en vrouwen. Kluisjes zijn aanwezig. Bij deze locatie is er geen mogelijkheid om te douchen.

Onze lessen hebben maximaal aantal deelnemers, waardoor wij een ieder persoonlijk aandacht kunnen geven. Kom en geniet van een les en even ‘thuis’ aankomen bij jezelf.

65 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Javastraat 12D, 2585 AN Den Haag

   Docent

   • Kerry Lochan
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad