KidsYoga 4+ tm 8 jr - saktiisha | The Hague City Centre

vrijdag 18 mei van 16:00 tot 17:00

Wachtlijst
Wie gaat er? 0

Over de les

KidsYoga

Het uitgangspunt in de Yoga is kinder hatha yoga. Yoga waarin veel dieren en de natuur centraal staan. 

Je word uitgenodigd mee te gaan in de beleving en de fantasie. Misschien een beetje wennen in het begin, misschien spring je er zó in, het maakt niet uit. Trots brullend als een leeuw of liggend als zeehond in de zon te zonnen. ------ KidsYogaThe starting point is children's hatha yoga. Yoga in which many animals and nature are the focal point.You are invited to join in in the experience and fantasy. Maybe it takes a little getting used to in the beginning, perhaps you jump in right way, it does not matter. Proudly roaring like a lion or lying like a seal in the sun.

Bijzonderheden

LET OP: SAKTIISHA HEEFT EEN NIEUWE LOCATIE: JAVASTRAAT 12!
Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent bij Saktiisha Yoga Centre. Trek makkelijk zittende kleding aan en het meenemen van een handdoek wordt gewaardeerd. Er zijn gescheiden kleedkamers voor de mannen en vrouwen. Kluisjes zijn aanwezig. Bij deze locatie is er geen mogelijkheid om te douchen.

Onze lessen hebben maximaal aantal deelnemers, waardoor wij een ieder persoonlijk aandacht kunnen geven. Kom en geniet van een les en even ‘thuis’ aankomen bij jezelf.

0 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Javastraat 12D, 2585 AN Den Haag

   Docent

   • Ananda Bogers
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad