Calm Flow Yoga - Fitness Yoga

vrijdag 18 mei van 11:15 tot 12:30

8 plekken vrij
Wie gaat er? 0

Over de les

Calm Yoga is een combinatie van rustige spierversterkende Hatha Yoga houdingen gecombineerd met versoepelende Yin Yoga houdingen. Karakteristiek voor Calm Yoga is de zachte en vrijere benadering van de houdingen. Verschillende houdingen gaan soepel en geleidelijk in elkaar over. De lessen zijn meer ontspannend door de afwisseling van dynamische en statische houdingen. Hierdoor is de belasting voor je lichaam beperkt en zijn de lessen fijn voor beginners en gevorderden. Centraal in de les staat de beweging van de ene yogahouding naar de volgende in een rustige en zachte ‘flow’, ondersteund door je ademhaling.

Let op! Ingang aan de kopse kant, om de hoek links naast Loetje (bruine deur). Direct de lift naar de 7e verdieping. Graag het verzoek in stilte het gebouw te betreden en de privacy van bewoners te respecteren. Locatie is 10 min voor aanvang open, niet eerder aanbellen i.v.m. geluidoverlast van de lopende les. Aanbellen doe je door aan het wiel te draaien voor nummer 20.

Bijzonderheden

Let op! Ingang aan de kopse kant, om de hoek links naast Loetje. Direct de lift naar de 7e verdieping. Graag het verzoek in stilte het gebouw te betreden en de privacy van bewoners te respecteren. Locatie is 10 min voor aanvang open, niet eerder aanbellen i.v.m. geluidoverlast van de lopende les. Aanbellen die je door aan het wiel te draaien voor nummer 20. Neem zelf een handdoek mee, huren kan ook voor €1,- (Women only) Wees op tijd! De deur sluit na aanvang van de les.

30 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Holland Amerikakade , Rotterdam
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad