Yin Yoga - Fitness Yoga

vrijdag 18 mei van 18:30 tot 19:45

8 plekken vrij
Wie gaat er? 0

Over de les

In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Het is vooral fijne lichaamsbeweging voor wie een zittend beroep heeft. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam. Yin yoga ontwaakt de vrouwelijke energie in het lichaam en richt zich op het contact met het lichaam. De houdingen spreken het bindweefsel aan hebben een rustgevende effect op body & mind. De houdingen die wat langer worden vastgehouden zorgen voor een diepe ontspanning en strech in het lichaam.

Let op! Ingang aan de kopse kant, om de hoek links naast Loetje (bruine deur). Direct de lift naar de 7e verdieping. Graag het verzoek in stilte het gebouw te betreden en de privacy van bewoners te respecteren. Locatie is 10 min voor aanvang open, niet eerder aanbellen i.v.m. geluidoverlast van de lopende les. Aanbellen doe je door aan het wiel te draaien voor nummer 20.

Bijzonderheden

Let op! Ingang aan de kopse kant, om de hoek links naast Loetje. Direct de lift naar de 7e verdieping. Graag het verzoek in stilte het gebouw te betreden en de privacy van bewoners te respecteren. Locatie is 10 min voor aanvang open, niet eerder aanbellen i.v.m. geluidoverlast van de lopende les. Aanbellen die je door aan het wiel te draaien voor nummer 20. Neem zelf een handdoek mee, huren kan ook voor €1,- (Women only) Wees op tijd! De deur sluit na aanvang van de les.

20 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Landverhuizersplein 20, 3072 MH Rotterdam
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad