Core Vinyasa Flow Yoga - Revolution Yoga & Pilates

zaterdag 14 juli van 11:30 tot 12:30

5 plekken vrij
Wie gaat er? 0

Over de les

Core spieren zijn meer dan alleen buikspieren. Ze bestaan uit een verzameling spieren aan de voor en achterkant van de torso, welke je korset vormen. Wanneer dit korset goed getraind is, geeft het je ruggengraat voldoende ondersteuning.


Yoga voor Core Sterkte lessen zorgen er niet alleen voor dat dit gedeelte van je lichaam er goed uit ziet, maar hebben vooral als doel om te voor te zorgen dat eventuele rug pijn verminderd en uiteindelijk verdwijnt. Daarnaast zullen deze lessen een fantastische basis vormen om je yoga praktijk te verbeteren. Voor veel gevorderde yoga poses is het van cruciaal belang om een sterk korset te hebben.
In deze lessen beginnen we meestal met ademhalingsoeveningen en zonnegroeten, waarna we verder gaan met oefeningen welke de voorzijde van de core sterker maken. Daarna zullen er strekte oefeningen gedaan worden welke de ruggengraat verlengen. Vervolgens zullen er oefeningen gedaan worden om de spieren in de rug te versterken, waarna er rek oefeningen gedaan worden om de ruggengraat te draaien. Door het doen van deze oefeningen zal het bereik van de beweging verbeteren.


De Yoga voor Core sterkte lessen zijn intens, maar wel geschikt voor alle niveaus. Afhankelijk van je fitness niveau, kunnen er variaties op de yoga houdingen voorgesteld worden tijdens de les, zodat je jezelf kunt uitdagen op een manier die voor jou te doen is. Door vaker naar deze lessen te komen, zal je je verbazen over de kracht welke je zal ontwikkelen. En eventuele rugpijn zal verminderen en uiteindelijk verdwijnen.

Bijzonderheden

Er zijn matten beschikbaar in de studio.

7 reviews

   Reserveer deze les Cancel Gereserveerd
   Willem Buytewechstraat 34, 3024XE Rotterdam

   Docent

   • Mia
   Het is niet meer mogelijk om deze les te reserveren.
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad