Download voor iPhone
Installeren

Tijdelijk: een maand lang voor € 59,- € 39,- p.m. sporten bij BarreConcept Nederland and 218 andere gyms & studio’s in Amsterdam

Meer Info

BarreConcept Nederland

Meerdere locaties

BarreConcept is de nieuwste fitnessrage die de afgelopen jaren in hoog tempo de wereld veroverde. Deels omdat Barre beoefend wordt door beroemdheden als Madonna, Doutzen Kroes en Natalie Portman, maar zeker ook omdat het simpelweg een hele effectieve, toegankelijke workout is. Na Groot-Brittanië, Australië en Canada wordt deze ballet workout nu ook in Nederland gegeven. BarreConcept Nederland is opgericht door oud-danseres Amber van Hardeveld, die inmiddels samen met andere professionele docenten lessen op verschillende locaties in Amsterdam geeft. Wij hebben een aantal unieke plekken weten de bemachtigen voor onze leden. Dus ben jij benieuwd of Barre wat voor jou is, wees er dan snel bij en reserveer je plekje via het rooster.

Bijzonderheden

Let Op: Bij BarreConcept geldt een annuleringstermijn van 8 uur. Mocht je om een of andere reden verhinderd zijn annuleer dan tijdig je les en zorg dat het plekje voor iemand anders beschikbaar wordt. Nog nooit ballet gedaan? Begin bij het begin en probeer de maandagavond les. Er zijn verschillende locaties! Kijk goed bij het reserveren van de les naar de locatie.

Faciliteiten

Groepslessen

 • Barre

131 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   maandag: Gesloten
   dinsdag: Gesloten
   woensdag: Gesloten
   donderdag: Gesloten
   vrijdag: Gesloten
   zaterdag: Gesloten
   zondag: Gesloten
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Wat is jouw OneFit city?

   Amsterdam
   Amsterdam
   Den Haag
   Den Haag
   Utrecht
   Utrecht
   Rotterdam
   Rotterdam