Ettaki Gym

Bilderdijkkade 59-61, 1053 VJ, Amsterdam

Ettaki Gym is ontstaan uit passie voor de vecht- en verdedigingssport. Het gaat hier niet alleen om de vechtkunst, maar vooral ook om de fysieke en mentale fitheid. Je krijgt hier lessen onder professionele begeleiding van ervaren trainers op het gebied van kickboksen, Thaiboksen en taekwondo. Om je lichaam sterker en fitter te maken kun je bij Ettaki ook krachttraining en cardio doen. In dit kader is er ook een wekelijkse parkrun op zondagochtend in het Vondelpark, deze is gratis toegankelijk voor iedereen. Trainen bij Ettaki Gym. Respect all. Fear none.

Bijzonderheden

Let op: aan de zak trainingen kunnen maximaal 50 mensen deelnemen. Vanwege de populariteit is het raadzaam om ruim op tijd te komen, minimaal 10 minuten voor aanvang van de les. Ben je niet op tijd dan wordt je plek in de les aan iemand anders gegeven. Mocht je geen eigen handschoenen hebben dan kun je deze bij de locatie huren voor €5,- kom in dit geval 15 minuten voor aanvang van de les, zodat je genoeg tijd hebt om de handschoenen te huren.
Voor de les 'sparren voor beginners' is basiskennis over kickbokstechnieken een vereiste en dien je een tok en een bitje te gebruiken (voor vrouwen alleen een bitje). Deze kunnen eventueel op locatie worden gekocht.
Voor de les 'dames kickboksen' en 'kickboksen recreanten' zijn scheenbeschermers verplicht. Deze kunnen eventueel op locatie worden gekocht of gehuurd.

Faciliteiten

 • Airconditioning
 • Lockers
 • Sauna
 • Groepslessen

  308 reviews

    Bekijk rooster

    Openingstijden

    maandag: 10:00 - 22:00
    dinsdag: 10:00 - 22:00
    woensdag: 10:00 - 22:00
    donderdag: 10:00 - 22:00
    vrijdag: 10:00 - 22:00
    zaterdag: 10:00 - 16:00
    zondag: 10:00 - 16:00
    Wij gebruiken cookies

    Wachtwoord vergeten

    Nog geen account? Aanmelden

    Kies je stad