Download voor iPhone
Installeren

Tijdelijk: een maand lang voor € 59,- € 39,- p.m. sporten bij Kettlebell Outdoor and 218 andere gyms & studio’s in Amsterdam

Meer Info

Kettlebell Outdoor

Meerdere locaties

Je wilt trainen, maar naar de sportschool gaan is niet jouw ding. Dan is kettlebell training de oplossing. Een kleinschalige groepsles (max. 12 personen) waar een enthousiaste trainer en je mede deelnemers je motiveren om het beste uit elke training te halen. Een kettlebell is een kogelvormig gewicht met een handvat. De vorm maakt ze geschikt om te zwaaien, duwen, tillen en zelfs slepen. Er zijn kettlebells vanaf 4 kg en ze gaan tot 32 kg. Door verschillende kettlebells te gebruiken zijn deze trainingen geschikt voor zowel mannen als vrouwen van beginners tot gevorderden! Dit is dé training om snel fit te worden, af te vallen en voor een gezond en strak lichaam! En mocht je twijfelen bij regen of slecht weer: (de Kettlebell Outdoor fans weten het al) de les gaat altijd door!

Bijzonderheden

Let op: Kettlebell Outdoor heeft een annuleringstermijn van 8 uur!

Er zijn geen lockers aanwezig maar je kunt de spullen achterlaten in de bak. Er wordt op een vaste plek gesport dus er is gedurende de hele training zicht op de spullen. Zorg dat je kleding aan hebt die vies mag worden. Er zijn geen douches aanwezig.

Faciliteiten

Groepslessen

 • Bootcamp

284 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   maandag: Gesloten
   dinsdag: Gesloten
   woensdag: Gesloten
   donderdag: Gesloten
   vrijdag: Gesloten
   zaterdag: Gesloten
   zondag: Gesloten
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Wat is jouw OneFit city?

   Amsterdam
   Amsterdam
   Den Haag
   Den Haag
   Utrecht
   Utrecht
   Rotterdam
   Rotterdam