M&M Stand Up Paddling

Meerdere locaties

M&M SUP geeft sinds 2010 sup lessen in Amsterdam (vanaf april tot en met oktober op IJburg, strand Blijburg). Rondom IJburg kun je dwalen over het IJmeer, richting Pampus eiland of Muiden. Of je kan ervoor kiezen door de relatief rustige grachten binnen IJburg te suppen.

Stand up paddle komt oorspronkelijk uit Hawaï. In de jaren zestig en in de tijd van de Beach Boys wilde iedere Amerikaan leren surfen. Hawaiaanse surfleraren stonden op een sup board om de enorme hoeveelheid surfstudenten in de golven in de gaten te houden, en het was een goede manier om foto’s te kunnen maken van de spartelende toeristen. Het grote verschil met gewoon surfen? Bij surfen lig je op je buik op je board en gebruik je beide armen om te paddlen. Bij stand up paddle sta je op je sup board en beweeg je jezelf voort met een stand up paddle die je aan weerskanten van je sup board door het water haalt. Om die reden is stand up paddle een van de meeste complete (core)workouts. Je traint je benen, billen, buik, rug, armen en schouders.

M&M SUP leert je tijdens de lessen de beginselen van het stand up paddlen, en gaat met de gevorderden stand up paddlers regelmatig een langere tocht suppen op het IJsselmeer of door het centrum van Amsterdam. Dit jaar worden er ook wekelijks SUP & YOGA lessen gegeven op IJburg en zullen regelmatig ‘specials’ worden georganiseerd, zoals een SUP racetraining, SUP & core workout of een SUP pilates les.

LET OP: ONLINE RESERVERING VERPLICHT, CHECK HET LESROOSTER VOOR DE BESCHIKBARE TIJDEN

Bijzonderheden

LET OP: De les gaat door tenzij afgemeld, dus ook bij slecht weer. Controleer www.facebook.com/mmsup om te kijken of de les doorgaat. Reserveringen kunnen alleen 12 uur van tevoren gedaan worden. Je kunt daarom niet last minute een les reserveren. Ook hanteert deze locatie een annuleringstijd van 8 uur! Locatie op begane grond van strandbar Blijburg.

Wat moet je meenemen?
Een handdoek is altijd fijn om bij je te hebben. Wanneer het nog wat frisser is, is het handig op een jasje mee te nemen die je tussentijds over je wetsuit aan kan doen.

Wanneer het wat warmer wordt voldoet een setje sportkleding en handdoek.

Let op! Zorg dat je minimaal 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Dit ivm het omkleden.

Faciliteiten

Groepslessen

98 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   maandag: 20:00 - 21:00
   dinsdag: Gesloten
   woensdag: 18:00 - 21:00
   donderdag: Gesloten
   vrijdag: 09:00 - 11:30
   zaterdag: 10:00 - 12:30
   zondag: 10:00 - 12:30

   Bij deze locatie zijn reserveringen verplicht om deel te mogen nemen aan lessen.

   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad