Download voor iPhone
Installeren

Tijdelijk: een maand lang voor € 59,- € 39,- p.m. sporten bij Moments of Bliss and 254 andere gyms & studio’s in Amsterdam

Meer Info

Moments of Bliss

Meerdere locaties

Gezond leven door gezond bewegen - dat is het gedachtegoed van Moments of Bliss. Dat bewegen goed voor je is weten we allemaal, dus maak hiervan een fun element in je leven. Door energie op een goede manier te gebruiken krijg je er nog meer energie voor terug! Bij Moments of Bliss weten ze ook, je core is de basis. Daarom kun je twee verschillende Pilates lessen volgen. De STOTT Pilates les is een hedendaagse benadering van de originele Pilates bewegingsmethode, de natuurlijke lijnen van de wervelkolom worden gerespecteerd. Zin in een pittige Pilates les? Dan is de Power Pilates workout helemaal jouw ding. Maar ook voor een lekkere burn zit je bij Moments of Bliss op de juiste plek. De Dance and Shape les is een winstpakker, je krijgt niet alleen een euforisch gevoel door deze fijne manier van bewegen maar je werkt ook aan je conditie en verbrand flink wat calorieën!

Bijzonderheden

De lessen van Moments Of Bliss worden op 2 locaties gegeven. De STOTT Pilates lessen worden gegeven in de studio aan de Langsom 28, naast een yogastudio. Er is hier geen kleed- en/of doucheruimte aanwezig. Aan het einde van de les kan er een kopje thee en/of water worden gedronken. De Dance and Shape lessen worden gegeven in de gymzaal van schoolgebouw De Horizon. Ingang aan de rechterkant van het schoolgebouw, trappetje naar beneden. Voor de Dance and Shape les heb je binnen sportschoenen nodig, liefst danssneakers en een flesje water.

Faciliteiten

Groepslessen

 • Pilates

7 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   Bij deze locatie zijn de openingtijden onbekend. Check de website van de locatie voor meer informatie.

   Bij deze locatie zijn reserveringen verplicht om deel te mogen nemen aan lessen.

   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad