MOVE//WEST

Hannie Dankbaar Passage 33, 1053 RT, Amsterdam

MOVE//West is gespecialiseerd in Essentrics- en Blackroll-lessen. Door dynamische stretches en versterkende oefeningen met het eigen lichaamsgewicht of de Blackroll-foamrollers merk je snel resultaat. De trainingen zijn effectief, respectvol en prettig.

De lessen worden gegeven bij de Belcampo Loft, Hannie Dankbaarpassage 33. Je komt er via de centrale passage in De Hallen. De ingang tot de loft is tegenover de Filmhallen. Zodra je de deur door bent, neem je de wenteltrap naar de eerste verdieping, waar de studio zich bevindt.

Bijzonderheden

LET OP:
Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent bij MOVE//West. Als de les is begonnen en de deur is gesloten, dan kunnen we je helaas niet meer toelaten tot de les.
Voor de lessen heb je geen sportschoenen nodig. Neem wel een handdoek mee. Materialen voor de lessen – zoals matten, blokken, Blackrolls en dekens – zijn aanwezig op de locatie.

De lessen worden hier gegeven:
Belcampo Loft, Hannie Dankbaarpassage 33. Je komt er via de centrale passage in De Hallen. De ingang tot de loft is tegenover de Filmhallen. Zodra je de deur door bent, neem je de wenteltrap naar de eerste verdieping, waar de studio zich bevindt.

Faciliteiten

 • WiFi
 • Kleedkamers
 • Douche
 • Groepslessen

  • Essentrics

  465 reviews

    Bekijk rooster

    Openingstijden

    maandag: 18:00 - 19:00
    10:15 - 11:15
    dinsdag: 18:30 - 20:30
    woensdag: 18:00 - 19:00
    donderdag: 19:00 - 20:00
    vrijdag: 09:00 - 10:00
    zaterdag: 10:00 - 11:00
    zondag: Gesloten

    Bij deze locatie zijn reserveringen verplicht om deel te mogen nemen aan lessen.

    Wij gebruiken cookies

    Wachtwoord vergeten

    Nog geen account? Aanmelden

    Kies je stad