Padel Dam

Tom Schreursweg 14, 1067 MC, Amsterdam

Padel - DAM bevindt zich op Sportpark de Eendracht, een pittoresk sportpark complex in Amsterdam Nieuw West. Hier kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de opkomende sport. Wij zijn in ieder geval al fan!

Het scoreverloop bij padel is hetzelfde als bij tennis en veel spelregels zijn vergelijkbaar. Maar er zijn ook grote verschillen: de omringde baan, het makkelijk hanteerbare racket en de verplichte onderhandse opslag zorgen ervoor dat padel eenvoudig te leren is. Beginnende spelers kunnen al snel een leuke partij met veel rally’s spelen, want de bal blijft doorgaans langer in het spel dan bij tennis en squash. Omdat het spel fysiek minder zwaar is dan squash is het bovendien geschikt voor iedereen, en dus erg laagdrempelig om een partij / competitie / toernooi te spelen.

Bij Padel - DAM helpen ze je graag verder mocht je nog vragen hebben over de sport. Wij zeggen: verzamel je vrienden, boek een baan en go padel!

Bijzonderheden

Let op: Padel Dam zorgt voor alle Padel benodigdheden. Zelf hoef je alleen sportschoenen, een flesje water en eventueel handdoek mee te nemen.

De les gaat door bij 3 deelnemers of meer. Indien er minder dan 3 inschrijvingen zijn, is het wel mogelijk om samen Padel te spelen op een van de banen. Een van de leraren zal je vooraf kort uitleg geven over hoe het spel gespeeld wordt!

Faciliteiten

Groepslessen

60 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   maandag: Gesloten
   dinsdag: 09:00 - 23:00
   woensdag: 09:00 - 23:00
   donderdag: 09:00 - 23:00
   vrijdag: 09:00 - 23:00
   zaterdag: 10:00 - 18:00
   zondag: 10:00 - 18:00
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad