Download voor iPhone
Installeren

Tijdelijk: een maand lang voor € 59,- € 39,- p.m. sporten bij PLTS Bilderdijkstraat and 238 andere gyms & studio’s in Amsterdam

Meer Info

PLTS Bilderdijkstraat

Bilderdijkstraat 134, 1053 LA, Amsterdam

PLTS is een nieuwe luxe boutique studio in hartje Amsterdam. PLTS brengt reformer pilates & barre workouts. Beide trainingsvormen zijn al jaren een enorme hit onder de modellen & A-listers in Los Angeles. Met deze unieke small group reformer pilates lessen is PLTS de eerste in Nederland. De 50 minuten durende workout routines in zowel de barre studio als de reformer pilates studio zijn calorie-crushing, uplifting en resulteren in lange, slanke spieren, een flexibel lichaam met mooie houding. Inderdaad, exact dat wat vrouwen (en ook mannen) willen! Bij PLTS zijn grip sokken verplicht, dit vanwege veiligheid en hygiëne.

Bijzonderheden

HET DRAGEN VAN SPORTKLEDING EN GRIP SOKKEN IS VERPLICHT. Deze speciale grip sokken kun je ook aanschaffen bij PLTS zelf. Hier geldt een annuleringstermijn van 8 uur. De douche- en kleedkamers zijn net als de andere ruimtes luxe en met veel zorg ingericht. De heerlijke verzorgingsproducten van Marie Stella Maris zijn free to use & tijdens je workout kun je gebruik maken van de aanwezige handdoeken van hotelkwaliteit. Zorg dat je minimaal tien minuten voor aanvang van de les aanwezig bent zodat je rustig kunt beginnen aan de les. Drie minuten na aanvang van de les is het niet meer mogelijk om deel te nemen. De instructeur is dan gestart met de training en te laat komen is storend voor de les.

Faciliteiten

 • Airconditioning
 • Kleedkamers
 • Lockers
 • Groepslessen

  • Pilates

  769 reviews

    Bekijk rooster

    Openingstijden

    maandag: 06:30 - 22:00
    dinsdag: 07:30 - 21:30
    woensdag: 06:30 - 22:00
    donderdag: 08:30 - 21:30
    vrijdag: 06:30 - 20:30
    zaterdag: 08:30 - 18:30
    zondag: 08:30 - 18:30

    Bij deze locatie zijn reserveringen verplicht om deel te mogen nemen aan lessen.

    Wij gebruiken cookies

    Wachtwoord vergeten

    Nog geen account? Aanmelden

    Kies je stad