Download voor iPhone
Installeren

Tijdelijk: een maand lang voor € 59,- € 39,- p.m. sporten bij Reyn voor Lichaam en Geest and 218 andere gyms & studio’s in Amsterdam

Meer Info

Reyn voor Lichaam en Geest

Zeeburgerpad 74, 1019AD, Amsterdam

Reyn voor Lichaam en Geest is een studio voor yoga, massages en natuurgeneeskundige therapie in Amsterdam-Oost. De studio is een hidden gem gelegen aan het water. Hierdoor krijgt de studio een geheel eigenzinnig karakter en is het een uitstekende locatie om extra te ontspannen. Dit is jouw zen hotspot voor Hatha Basics- en Hatha Vinyasa-lessen. Bij deze yogaschool is er voldoende aandacht voor iedereen door de kleine groepen. Het motto van Reyn voor Lichaam en Geest: Be serious in your practice, but don’t take yourself too seriously!

Bijzonderheden

LET OP: bij deze locatie kun je alleen inchecken met de OneFit app! Bij Reyn voor Lichaam en Geest geldt een annuleringstermijn van 8 uur. Je bent welkom vanaf 15 minuten voor aanvang van de les. Voor en na de les kun je een kopje thee drinken. Draag gemakkelijk zittende kleding.

Er zijn yogamatjes, maar je bent natuurlijk vrij om je eigen matje mee te nemen. Er zijn geen lockers maar tijdens de les gaat de deur op slot. De entree is gelijk een kleedruimte, je kunt je eventueel omkleden in de massageruimte.

Faciliteiten

Groepslessen

 • Yoga

153 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   maandag: Gesloten
   dinsdag: Gesloten
   woensdag: Gesloten
   donderdag: Gesloten
   vrijdag: Gesloten
   zaterdag: Gesloten
   zondag: Gesloten
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Wat is jouw OneFit city?

   Amsterdam
   Amsterdam
   Den Haag
   Den Haag
   Utrecht
   Utrecht
   Rotterdam
   Rotterdam