Svaha Yoga DownTown

Begijnensteeg 1, 1012PN, Amsterdam

Mensen beginnen met yoga om een miljoen verschillende redenen. Of ze het nou doen vanwege de beweging, het ontmoeten van nieuwe mensen of het ontdekken van de spirituele kant van yoga - je kunt het allemaal - en meer - vinden bij Svaha Yoga.

Als je op zoek bent naar een groovy Vinyasa flow yoga studio in Amsterdam, zoek niet verder. Met twee verschillende locaties en dagelijks lessen in drie verschillende soorten intensiteit, weet je zeker dat je altijd je mat kunt neerleggen. Of pak er een van ons - wij trakteren. We hebben zelfs een kop thee voor je klaarstaan na de les.

Bijzonderheden

Let op: zorg dat je uiterlijk 10 minuten voor aanvang van de les bent, anders wordt je plek vergeven aan iemand anders en mag je de zaal niet meer in! Zorg dat je buiten incheckt aangezien het bereik erg slecht is in het gebouw.

Je vindt ons op de Kalverstraat, de hoek met de Begijnensteeg (in de buurt van het Spui). De Noord-Zuidlijn stopt voor de deur. Vriendelijk verzoek om na het inchecken je telefoon uit te zetten!

Faciliteiten

 • Kleedkamers
 • Lockers
 • Douche
 • Groepslessen

  • Yoga

  304 reviews

    Bekijk rooster

    Openingstijden

    Bij deze locatie zijn de openingtijden onbekend. Check de website van de locatie voor meer informatie.

    Bij deze locatie zijn reserveringen verplicht om deel te mogen nemen aan lessen.

    Wij gebruiken cookies

    Wachtwoord vergeten

    Nog geen account? Aanmelden

    Kies je stad