Download voor iPhone
Installeren

Tijdelijk: een maand lang voor € 59,- € 39,- p.m. sporten bij The White Door Studio and 218 andere gyms & studio’s in Amsterdam

Meer Info

The White Door Studio

Meerdere locaties

*NIEUW ADRES* The White Door is een initiatief van Emily Ledeboer en Sarah Distel. Emily’s droom was het starten van een eigen yoga studio. Sarah, fotografe, styliste en concept designer, wilde graag een creatieve studio opzetten. Beiden zijn ervan overtuigd dat er pas ruimte is voor zelfontplooiing en creativiteit als lichaam en geest in balans zijn. Vanuit deze gedachte hebben zij hun krachten gebundeld en The White Door opgericht.

Na een aantal maanden in een oud schoolgebouw in de Pijp candlelight lessen te hebben gegeven wordt er nu gewerkt aan de opening van The White Door Studio in West. Een studio volledig ingericht naar het idee van The White Door: inspirerend, sfeervol, ruimtelijk, licht en warm. Een plek waar je je kan opladen en vol energie weer naar buiten loopt, een voor fotografie en vormgeving, een waar de beste recepten worden ontwikkeld en waar een groot scala aan workshops wordt gegeven... Tot die tijd wordt in een rustige ruimte van het Shiatsu Centrum Amsterdam in de Pijp in kleine groepen les gegeven. Simpelweg omdat we het te erg misten en de opening in augustus nog zo ver weg is. Tot snel!

Bijzonderheden

De deur is 20 minuten voor aanvang van de les geopend. Zorg dat je op tijd bent, en dat je bij je eerste bezoek minimaal 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent.
Let op! Alle lessen worden in het Nederlands gegeven.

Faciliteiten

Groepslessen

 • Yoga

44 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   maandag: Gesloten
   dinsdag: 17:15 - 19:30
   woensdag: Gesloten
   donderdag: Gesloten
   vrijdag: Gesloten
   zaterdag: Gesloten
   zondag: Gesloten
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Wat is jouw OneFit city?

   Amsterdam
   Amsterdam
   Den Haag
   Den Haag
   Utrecht
   Utrecht
   Rotterdam
   Rotterdam