Download voor iPhone
Installeren

ZHEMBROVSKYY

Meerdere locaties

Zhembrovskyy is een unieke ballet-, dans- en fitnessschool gevestigd in een mooie en lichte studio in het westen van het Vondelpark in het centrum van Amsterdam. Het proces om nieuwe docenten aan boord te krijgen is zeer selectief, gericht op het waarborgen van de hoogste kwaliteit van service en motivatie. De meeste docenten komen van dansgezelschappen zoals Het Nationale Ballet en The Russian National Ballet en er zijn klassen die zich bezighouden met alle niveaus van bekwaamheid en ervaring.

Bijzonderheden

Hier geldt een annuleringstermijn van 8 uur! De ingang van de studio is via de betonnen buitentrap links van gebouw 102. Wanneer je boven aan de trap bent is het de eerste deur rechts.
- Graag 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn.
- Zorg ervoor dat je vóór het begin van de lessen via de OneFit-app incheckt en de docent informeert dat je een OneFit-student bent.
- In de studio mogen geen schoenen met een buiten- of zwart zool gedragen worden. Sokken, zachte ballet- en pointe-schoenen zijn toegestaan. Het is ook toegestaan om blootsvoets te zijn.


LET OP:
Als je problemen hebt bij het zoeken naar de locatie, bezoek de volgende website voor een specifieke route: https://www.zhembrovskyy.com/contact.

Faciliteiten

 • Kleedkamers
 • WiFi
 • Groepslessen

  • Pilates
  • Fitness Overig

  79 reviews

    Bekijk rooster

    Openingstijden

    maandag: 09:30 - 23:00
    dinsdag: 09:30 - 23:00
    woensdag: 09:30 - 23:00
    donderdag: 09:30 - 23:00
    vrijdag: 09:30 - 23:00
    zaterdag: 09:30 - 23:00
    zondag: 09:30 - 23:00

    Bij deze locatie zijn reserveringen verplicht om deel te mogen nemen aan lessen.

    Wij gebruiken cookies

    Wachtwoord vergeten

    Nog geen account? Aanmelden

    Kies je stad