Download voor iPhone
Installeren

Tijdelijk: een maand lang voor € 49,- € 29,- p.m. sporten bij Gezond aan Zee Outdoor and 86 andere gyms & studio’s in Den Haag

Meer Info

Gezond aan Zee Outdoor

Meerdere locaties

Bij Gezond aan Zee Outdoor wordt er gesport op het strand, in de duinen en in de zee van Scheveningen. De trainingen zijn functioneel, gevarieerd en uitdagend voor iedereen. Deze outdoor sportclub is onderdeel van het gezondheidscentrum Gezond aan Zee in de Scheveningse haven. Het strand en de zee is de omgeving waar deze fysiotherapeuten en specialisten hun tijd het liefste doorbrengen. Alle trainers hebben een echte passie voor sporten en het buitenleven. Dit is de nieuwe manier om slim en hard te werken aan je gezondheid en fitheid.

Bijzonderheden

Let op: Gezond Aan Zee Outdoor heeft een annuleringstermijn van 8 uur!
Check de bijzonderheden per les:

TRAILRUNNING: een looptraining in de duinen en op het strand, als je zonder problemen 5 km kunt hardlopen kun je al meedoen.

SURFIT: bij deze training is basisniveau (groene golf down the line kunnen surfen) golfsurfen vereist, in de winter wordt er in de Gezond aan Zee Studio getraind.

WATERSESSIONS: bij deze training is het aan te raden om minimaal een keer een golfsurfles (beginnersles) te hebben afgenomen (deze les wordt alleen in het zomerseizoen gegeven)

WATERMEN: Let op, bij deze training is het een vereiste om minimaal 250 meter borstcrawl te kunnen zwemmen en comfortabel te zijn in de Noordzee, kennis van stromingen etc (deze les wordt alleen in het zomerseizoen gegeven)

Faciliteiten

Groepslessen

54 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   Bij deze locatie zijn de openingtijden onbekend. Check de website van de locatie voor meer informatie.

   Bij deze locatie zijn reserveringen verplicht om deel te mogen nemen aan lessen.

   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad