Download voor iPhone
Installeren

Tijdelijk: een maand lang voor € 49,- € 29,- p.m. sporten bij Healthclub Open Air and 92 andere gyms & studio’s in Den Haag

Meer Info

Healthclub Open Air

Meerdere locaties

De natuur is de mooiste sportlocatie die er is, dat vinden ze bij Healthclub Open Air en dat hebben ze 'natuurlijk' goed gezien. ;-) Oprichtster Vanessa Emmel heeft jarenlang ervaring in fitnessclubs en sinds een aantal jaar is ze succesvol met wat zij zelf noemt 'de mooiste healthclub van Nederland'.

Inmiddels is het team uitgebreid met een grote groep deskundige en enthousiaste trainers en worden er wekelijks tientallen workouts georganiseerd op de mooiste buitenplekjes van Den Haag tot Maastricht en van Amsterdam tot Apeldoorn.

Hoewel ze goed zijn in Bootcamps is dat zeker niet het enige. Je kunt ook kiezen voor Cross Fit, Kick Fit of een looptraining in de natuur. De trainingen zijn in principe voor alle niveaus sporters toegankelijk maar er zijn ook speciale sessies voor beginners. Voordat je het weet ben je klaar voor de Mudmasters, Urbanathlon of je een pittig loopevenement. Waar wacht je nog op? Reserveren dus en hop de natuur in!

Bijzonderheden

Geen

Faciliteiten

Groepslessen

 • Bootcamp
 • Crossfit

10 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   Bij deze locatie zijn de openingtijden onbekend. Check de website van de locatie voor meer informatie.

   Bij deze locatie zijn reserveringen verplicht om deel te mogen nemen aan lessen.

   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad