Download voor iPhone
Installeren

Tijdelijk: een maand lang voor € 49,- € 29,- p.m. sporten bij Hit & Health and 92 andere gyms & studio’s in Den Haag

Meer Info

Hit & Health

Catherinaland 5, 2591 CE, Den Haag

Hit & Health in Mariahoeve is de sportschool voor thaiboksen (Muay Thai), Judo, mixed Martial Arts en Grappling. De passie voor de vechtsport is hier voelbaar. Sven ten Bruggen Cate, zelf een gepassioneerd thaibokser, is de oprichter en eigenaar en hij heeft een team van jonge toptrainers om zich heen verzameld. Het is een ruime sportschool met prima voorzieningen maar verwacht geen luxe, het draait hier om de sport.

Hit & Health streeft er naar een voor iedereen toegankelijke locatie te zijn. Jong, oud, man of vrouw; iedereen is welkom om de sfeer te proeven of om een van de trainingen te volgen waar discipline en respect hoog in het vaandel staan. Kom je een eerste keer dan kun je materialen lenen. Raak jij ook verslaafd aan deze perfecte workouts dan kun je bij Hit & Health ook alle materialen voor vechtsporten aanschaffen.

Bijzonderheden

Zorg dat je bij Hit & Health 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Waardevolle spullen worden in bakjes achter de bar bewaard. Er is geen kledingvoorschrift en een handdoek is niet verplicht. Er zijn douches bij Hit & Health.

Faciliteiten

Groepslessen

 • Boksen
 • Kickboxen

17 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   Bij deze locatie zijn de openingtijden onbekend. Check de website van de locatie voor meer informatie.

   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad