Download voor iPhone
Installeren

Tijdelijk: een maand lang voor € 49,- € 29,- p.m. sporten bij Live PT Beach Fitness and 80 andere gyms & studio’s in Den Haag

Meer Info

Live PT Beach Fitness

Meerdere locaties

Den Haag is zonder twijfel de hoofdstad van de Beach Sport. Bij het Beach Stadium in Scheveningen en bij Millers Beach in Kijkduin vind je The Hague Beach Fitness Club, daar train jij vanaf nu in de zomer lekker door op het strand. De sporthelden achter dit toffe initiatief zijn Chris Nolles en Martijn van Delft, zij runnen samen een succesvolle personal training studio en nu hebben ze de mooiste fitnessclub van Den Haag. Of het nu frisse zeewind is of keihard trainen in de zon; het strand is een heerlijke plek om te sporten.

De 'open gym' is geschikt voor iedereen die ervaring heeft met het trainen met vrije gewichten. De trainers van de The Hague Beach Fitness Club schrijven een 'training van de dag', ze zullen je begeleiden en tips geven om de training goed uit te voeren. Of probeer eens een group training - zoals de Beach Fit - waarbij je in een groep tot maximaal 15 personen aan de bak moet. Ieder op z'n eigen niveau maar wel met die extra dosis groepsmotivatie.

Bijzonderheden

Let op! Door de Volvo Ocean Race vinden de lessen tot 7 Juli bij Jumpteam plaats

Faciliteiten

Groepslessen

 • Open Gym, Beach Fit

58 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   maandag: 18:30 - 20:30
   dinsdag: 00:00 - 00:00
   woensdag: 18:30 - 20:30
   donderdag: 00:00 - 00:00
   vrijdag: 00:00 - 00:00
   zaterdag: 10:00 - 12:00
   zondag: 10:00 - 12:00
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Wat is jouw OneFit city?

   Amsterdam
   Amsterdam
   Den Haag
   Den Haag
   Utrecht
   Utrecht
   Rotterdam
   Rotterdam