LMNTS®

Meerdere locaties

LMNTS® health & lifestyle studio is de nieuwe naam van Sports Personal, een personal trainingstudio die is opgericht door Jean Paul Arrachart.

Naast de diverse Small Group Workouts, waaronder Synrgy360-, Kettlebell- en PowerSled workout, kun je ook deelnemen aan WOD. WOD staat voor Workout of the Day. Elke WOD is anders, zodat je nooit dezelfde training uitvoert. De oefeningen worden voornamelijk gedaan met lichaamseigen gewicht of losse materialen, zoals kettlebells, battlerope, medicine balls, TRX en dumbells.

Maar je kunt ook kiezen voor Personal Fitness. Je traint dan een standaard schema in een groep van maximaal 7 personen, onder begeleiding van een deskundige trainer. Voor meer informatie over een op maat gemaakt trainingsschema, maar ook voor blessurebehandeling, kun je bij de desbetreffende trainer terecht. Ervaar de kracht van bewegen op zowel lichamelijk als mentaal vlak, haal nog meer rendement uit je training en voorkom blessures.

Dus vergeet die megafitnesshal waar je het zelf maar moet uitzoeken. Reserveer nu voor Personal Fitness of een Workout en ga aan de slag met jouw fitnessdoelen.

Bijzonderheden

Let op: de lessen vóór 9.00 bij LMNTS dien je 12 uur van te voren te reserveren. Heb je een (langdurige) blessure en kom je er maar niet vanaf? Maak dan via administratie@studio-lmnts.nl een afspraak voor het GRATIS blessure spreekuur.

Bootcamp: De verzamelplaats van de bootcamp is bij de ingang van Park Vlaskamp ter hoogte van Vlaskamp 1 (t.o. het politiebureau)

Faciliteiten

 • Horeca
 • Kleedkamers
 • Groepslessen

  • Bootcamp

  283 reviews

    Bekijk rooster

    Openingstijden

    maandag: 07:00 - 22:00
    dinsdag: 07:00 - 22:00
    woensdag: 07:00 - 22:00
    donderdag: 19:00 - 22:00
    vrijdag: 07:00 - 17:00
    zaterdag: 08:00 - 13:00
    zondag: Gesloten

    Bij deze locatie zijn reserveringen verplicht om deel te mogen nemen aan lessen.

    Wij gebruiken cookies

    Wachtwoord vergeten

    Nog geen account? Aanmelden

    Kies je stad