Download voor iPhone
Installeren

Tijdelijk: een maand lang voor € 49,- € 29,- p.m. sporten bij saktiisha | The Hague University and 80 andere gyms & studio’s in Den Haag

Meer Info

saktiisha | The Hague University

Johanna Westerdijkplein 60, 2521 EN, Den haag

saktiisha yoga centre heeft een nieuwe locatie naast de Haagse Hogeschool. In deze prachtige, lichte ruimte tegenover de hoofdingang laat je de drukte achter je. Bij deze vestiging van saktiisha (er is ook een saktiisha in het centrum) tref je natuurlijk veel studenten, maar ook andere yogi's weten deze moderne studio te vinden.

Savitri Thissen-Satoe is de drijvende kracht achter saktiisha yoga centre. Je merkt direct dat dit zeer professionele yogastudios zijn. En meer dan dat. Er zijn vele extra activiteiten zoals workshops. Veel uitstekende yoga-docenten hebben hier hun opleiding gevolgd, dat zegt eigenlijk genoeg. Gelukkig zijn ze er bij Saktiisha Yoga Centre in geslaagd de sfeer heel warm en persoonlijk te houden. Dus of je nu een ervaren yogi bent of een first-timer, Saktiisha Yoga Centre is altijd een goede keuze. Kom en geniet van een les en even ‘thuis’ aankomen bij jezelf.

Bijzonderheden

Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent bij saktiisha yoga centre. Trek makkelijk zittende kleding aan en het meenemen van een handdoek wordt gewaardeerd. Er zijn gescheiden kleedkamers voor de mannen en vrouwen. Kluisjes zijn aanwezig. Bij deze locatie is er geen mogelijkheid om te douchen.

De lessen bij saktiisha yoga centre hebben een maximaal aantal deelnemers, waardoor zij een ieder persoonlijk aandacht kunnen geven.

Faciliteiten

Groepslessen

81 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   maandag: Gesloten
   dinsdag: Gesloten
   woensdag: Gesloten
   donderdag: Gesloten
   vrijdag: Gesloten
   zaterdag: Gesloten
   zondag: Gesloten
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Wat is jouw OneFit city?

   Amsterdam
   Amsterdam
   Den Haag
   Den Haag
   Utrecht
   Utrecht
   Rotterdam
   Rotterdam