Download voor iPhone
Installeren

Tijdelijk: een maand lang voor € 49,- € 29,- p.m. sporten bij Recreatiecentrum Zevenkampse Ring and 142 andere gyms & studio’s in Rotterdam

Meer Info

Recreatiecentrum Zevenkampse Ring

Zevenkampse Ring 301, 3068 HG , Rotterdam

Recreatiecentrum Zevenkampse Ring is een multifunctionele accommodatie met zwembad, sporthal, wellnessfaciliteiten en een brasserie, gelegen aan de rand van Rotterdam. Naast banenzwemmen in het moderne zwembad kun je er heerlijk sporten of gebruik maken van de wellnessfaciliteiten, zoals zonnebanken en het Turks stoombad. En na het zwemmen kun je voor een lekker hapje of drankje terecht in de brasserie. De accommodatie is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Leuk weetje: Zevenkampse ring is een van de meest “groene” recreatiecentra van Nederland en is zeer actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ga je hier baantjes trekken dan ben je dubbel goed bezig!

Kijk op de website van de Zevenkampsering voor de actuele tijden voor het banenzwemmen. Hier vind je ook de wijzigingen in o.a. schoolvakanties en tijdens feestdagen.

Bijzonderheden

Reserveren vooraf is niet nodig. Je mag naar binnen zolang er plek is. Bij het banenzwemmen is het verplicht om minimaal een A-diploma te hebben vanwege de veiligheid. Douchen voorafgaand aan het banenzwemmen is gewenst. Er zijn douches aanwezig en je kunt gebruik maken van de lockers. Deze kun je openen met een euro, die je na afloop terug krijgt of met een viercijferige code. Deze lockers zijn gratis te gebruiken.

Faciliteiten

 • Horeca
 • Kleedkamers
 • Lockers
 • WiFi
 • Zonnebank
 • Zwembad
 • Groepslessen

  10 reviews

    Bekijk rooster

    Openingstijden

    maandag: 08:30 - 21:00
    dinsdag: 07:00 - 22:15
    woensdag: 08:30 - 18:45
    donderdag: 07:00 - 22:00
    vrijdag: 09:00 - 19:30
    zaterdag: 08:00 - 11:45
    zondag: 09:00 - 15:00
    Wij gebruiken cookies

    Wachtwoord vergeten

    Nog geen account? Aanmelden

    Kies je stad