Download voor iPhone
Installeren

Tijdelijk: een maand lang voor € 49,- € 29,- p.m. sporten bij Spartaan Circuit and 124 andere gyms & studio’s in Rotterdam

Meer Info

Spartaan Circuit

Scheepmakershaven 35, 3011 VC, Rotterdam

Als ex-profvoetballer weet eigenaar en oprichter van Spartaan Circuit Yusuf Tultak precies wat er nodig is om fit te worden. Easy? Zeker niet. Effectief? Sowieso! “Ik eis meer dan je te bieden hebt en in ruil daarvoor geef ik je een betere, sterkere en fittere jij. Bij mij heb je geen andere keus dan slagen en dat is ook de spirit die je moet hebben: alles of niks!” Spartaan Circuit is een manier van trainen die veel lijkt op Commando en Bootcamp. Touwklimmen, slaan met hamers en gooien met banden: niets is te gek bij dit circuit. De trainingen zijn altijd afwisselend en worden aangepast aan jouw fitnesslevel, zo kun je altijd meedoen. En dan zul je zien dat je na een maand trainen al een stuk meer aankan!

Bijzonderheden

De ingang van Spartaan Circuit is te vinden in de steeg die uitkomt op de Bierstraat. Als je de Bierstraat inloopt vind je de steeg aan de linkerzijde, de ingang is te herkennen aan de zwarte mat die op de grond ligt.

Faciliteiten

Groepslessen

223 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   maandag: Gesloten
   dinsdag: Gesloten
   woensdag: Gesloten
   donderdag: Gesloten
   vrijdag: Gesloten
   zaterdag: Gesloten
   zondag: Gesloten
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Wat is jouw OneFit city?

   Amsterdam
   Amsterdam
   Den Haag
   Den Haag
   Utrecht
   Utrecht
   Rotterdam
   Rotterdam