Download voor iPhone
Installeren

Tijdelijk: een maand lang voor € 49,- € 29,- p.m. sporten bij HealthClub OpenAir and 65 andere gyms & studio’s in Utrecht

Meer Info

HealthClub OpenAir

Meerdere locaties

De natuur is de mooiste sportlocatie die er is. Dat vinden ze bij Healthclub Open Air en dat hebben ze 'natuurlijk' goed gezien. Oprichtster Vanessa Emmel heeft jarenlang ervaring in fitnessclubs. Maar sinds een aantal jaren is ze succesvol met wat zij zelf noemt 'de mooiste healthclub van Nederland'. Inmiddels is het team uitgebreid met een grote groep deskundige en enthousiaste trainers en worden er wekelijks tientallen workouts georganiseerd op de mooiste buitenplekjes van Utrecht.

Hoewel ze goed zijn in Bootcamps is dat zeker niet het enige. Je kunt ook kiezen voor Cross Fit, Kick Fit of een looptraining in de natuur. De trainingen zijn in principe voor alle niveaus sporters toegankelijk maar er zijn ook speciale sessies voor beginners. Voordat je het weet ben je klaar voor de Mudmasters, Urbanathlon of je een pittig loopevenement. Waar wacht je nog op? Reserveren dus en hop de natuur in!

Bijzonderheden

Geen

Faciliteiten

Groepslessen

 • Bootcamp

4 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   maandag: Gesloten
   dinsdag: Gesloten
   woensdag: Gesloten
   donderdag: Gesloten
   vrijdag: Gesloten
   zaterdag: Gesloten
   zondag: Gesloten
   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Wat is jouw OneFit city?

   Amsterdam
   Amsterdam
   Den Haag
   Den Haag
   Utrecht
   Utrecht
   Rotterdam
   Rotterdam