Download de app
Installeren
+ 1

THE COLOSSEUM GYM

Meerdere locaties

Deze gave, grote boksschool in Overvecht-Noord heet niet voor niets The Colosseum Gym. Hier gebeurt het. Binnen de ring, én daarbuiten. Behalve drie boksringen is er daarom ook een grote, open trainingsvloer en een area met meer dan genoeg bokszakken. En dan is er ook nog een chille lounge area. Ja, die gaat van pas komen na een boksles.

Bijzonderheden

Reserveren via de website van The Colosseum is noodzakelijk (knop rooster en dan reserveren). Handschoenen en scheenbeschermers zijn te leen. Je kunt hier gratis parkeren.

In reactie op het opleven van het coronavirus heeft de regering nieuwe maatregelen aangekondigd.

Voor trainingen geldt: niet meer dan 30 mensen in één ruimte en niet meer dan 40 buiten. Wij kunnen dus blijven trainen volgens het huidige trainingsprotocol. Sportkantines gaan drie weken verplicht dicht. Dit zijn de voorlopige conclusies van de persconferentie van premier Rutte op maandag 28 september.

Deze regels gaan vandaag in en gelden voor drie weken. Als ze succesvol zijn, kunnen ze over drie weken worden afgezwakt. Mocht het onvoldoende zijn, dan worden ze aangescherpt.

De Sportbar en Horeca-gedeelte zullen dus drie gesloten zijn. Ons verzoek is dan ook aan alle ouders en verzorgers om de kinderen voor de deur af te zetten en weer na de les op te halen.
De Receptie boven is wel gewoon geopend. Mocht je een keer je pas vergeten zijn meld je dan verplicht boven zodat wij kunnen registreren dat je aanwezig bent.

De bokszaklessen binnen zullen wij in de avonduren 10 minuten eerder laten stoppen om eventuele drukte na de andere/volgende les soepeler te laten verlopen.

De mensen die voor de zaktraining buiten komen verzoeken wij om achter te parkeren. Dit terrein is bereikbaar via de Manitobadreef 11-13. Vooraf aan de les zullen alle pasnummers/namen genoteerd worden, dus vergeet jullie pas niet.

De MMA-lessen zullen de komende 3 weken plaatsvinden in de Kleine Dojo.

Mochten er tijdens een zaktraining binnen of een kickboksles meer dan 30 personen aanwezig zijn regelen wij een extra docent die de overige mensen meeneemt naar buiten (neem dus voor de zekerheid buitenschoenen mee) of naar de kleine dojo om daar les te geven.

Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.
Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 19 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers.
Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen blijven gewoon open.

Alvorens de gym te bezoeken moet men alle onderstaande vragen met “NEE” kunnen beantwoorden. Is dit niet het geval is het niet toegestaan om de gym te bezoeken.
- Heeft u Corona?- Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met Corona?- Bent u genezen van Corona korter dan 2 weken geleden?- Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten,
keelpijn, benauwdheid, koorts?- Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?- Bent u in thuisisolatie?- Bent u verder gezond, voelt u zich momenteel gezond en heeft u geen onderliggend lijden dan bent u van harte welkom

Faciliteiten

  • Café / lounge ,
  • Kleedkamers ,
  • Lockers ,
  • WiFi ,
  • Douche
  • activiteiten

    • Boksen
    • Mixed Martial Arts
    • Fitness

    Aankomende workouts

    Toon volledig rooster

    Reviews

      Toon meer reviews
      Bekijk rooster
      Meerdere locaties

      Openingstijden

      maandag: 08:30 - 22:00
      dinsdag: 08:30 - 22:30
      woensdag: 08:30 - 22:00
      donderdag: 08:30 - 21:30
      vrijdag: 08:30 - 21:00
      zaterdag: 08:30 - 12:30
      zondag: 09:30 - 12:30

      Bij deze locatie dien je reserveringen te maken om te mogen deelnemen aan lessen.

      Ontdek THE COLOSSEUM GYM vandaag nog

      Proberen? Begin nu voor maar €32,50 per maand

      Kies je stad

        Stad niet gevonden
        Op dit moment zijn wij nog niet beschikbaar in de stad waarop je gezocht hebt.