Yoga is populair. Met name in de randstad struikel je over vele nieuwe yogastudio’s. Ook bij veel fitnesscentra staat yoga op het lesprogramma. Wij denken dat yoga veel meer is dan de zoveelste trend. Tijd voor bezinning is in onze hectische wereld belangrijk. Gezondheid is niet alleen fysiek ding, je hele state-of-mind moet goed zijn. Yoga is een antwoord op onze problemen van onze tijdgeest. OneFit wil je van dienst zijn met het beste aanbod voor ‘body’ en ‘mind’ en daarom hebben we een aantal van de beste yogastudios van Amsterdam aangesloten. Heb je er al eens over gedacht om yoga te proberen dan is dit je kans. Drempelvrees is niet nodig want je bent echt niet de eerste nieuwkomer. En ja er valt veel te leren in yoga, maar het leuke is dat je al vanaf de eerste sessie kunt ervaren wat yoga voor jou kan betekenen. Om je nog wat verder op weg te helpen stellen we je voor aan 5 top yogastudios waar je met je OneFit card meer dan welkom bent.

Thrive Yoga 13-09-041. Thrive Yoga biedt persoonlijke Yoga- en Pilates lessen in kleine groepen met aandacht voor iedere deelnemer. Voel je direct thuis en welkom in deze warme en sfeervolle yogastudio in Amsterdam Zeeburg. Thrive is een plek waar je je thuis en op je gemak voelt. De naam thrive komt van het werkwoord ‘to thrive’ dat zoveel betekent als ‘floreren, opbloeien, groeien, bewust worden’. Thrive Yoga biedt mogelijkheden voor individuele groei en ontwikkeling zodat je gezonder en bewuster volop je leven kunt leven. Thrive doet dat door diensten aan te bieden in lijn met de meer dan 3.000 jaar oude filosofie van Yoga, maar dan in een modern jasje, ‘straight forward’ en toegankelijk.

13-10-30 Rasalila2. Rasalila is in 2009 gestart door de zussen Floortje en Willemijn Laan vanuit hun voorliefde voor beweging, spiritualiteit en entertainment. Dans en yoga komen samen bij rasalila. Wat betekent rasalila eigenlijk? Letterlijk vertaald: ‘rasa’: emotie, zoete smaak, performance, en ‘lila’: spel, tijdverdrijf, vermaak. Direct als je binnenstapt bij rasilila proef je de open en ontspannen sfeer en voel je je meteen op je gemak. Bij rasalila heb je keus uit diverse docenten die gezamenlijk een zeer uitgebreid aanbod aan diverse soorten Yoga en Dansen aanbieden met bijna 30 lessen per week.

13-12-17 Puur Studio3. Puur Yoga is een moderne, sfeervolle yogastudio midden in Amsterdam Oost. Lekker in je vel zitten is belangrijk en daar werken ze samen met jou graag aan bij Puur Yoga. Je kunt er 7 dagen per week terecht voor verschillende vormen van yoga. Ook vind je bij Puur zwangerschapsyoga, kinder- en jongerenyoga, meditatie en mindfulness . Er zijn lessen op elk niveau. Op de locatie van Puur Yoga zit ook Yogi Bears. Yogi Bears geeft Yoga speciaal voor kinderen. De lessen worden gegeven door Florien van der Aar, een zeer ervaren en vriendelijke Yoga lerares. Deze lessen zijn voor ouder en kind samen.

absolute-yoga-amsterdam4. Absolute Yoga, de Hot Yoga sensatie uit Azië heeft inmiddels ook haar deuren geopend in Amsterdam. Absolute Yoga biedt lessen op alle niveau’s om in een top conditie te komen of te blijven.  Hot Yoga is Bikram-style yoga. Dit betekent dat je yoga oefeningen doet in een tot 38 a 40 graden verwarmde studio. Dit heeft een reinigend effect en je verbrand veel calorieen. Door te focussen op de oefeningen en je ademhaling vind je daarbij ook nog eens je balans. De schitterde locatie van Absolute met haar ruime les aanbod (5 verschillende lessen, meer dan 38 lessen per week) is zeker het bezoeken waard.

0820082321.big5. Sukha Yoga is een erg mooie, moderne en super lichte Yoga Studio gelegen aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. Het moment dat je de deur binnenkomt voel je de serene kalmte en laat je de geluiden van de stad even achter je. Yoga voor iedereen, for every body. De droom van Sukha is dat iedereen Yoga doet. De drempel omlaag en meedoen. Dus zullen ze er alles aan doen om jou te inspireren, uit te dagen, te bemoedigen, én gerust te stellen, kortom: je te begeleiden in je Yoga practice. Sukha staat voor Happiness, Joy & Bliss. Zowel de ruimte, de tuin, de docenten, de lessen én de cursisten stralen dit uit!

Tags: